Bevestigingssystemen

Die een klik hebben met ons hout

Ons innovatieve kliksysteem biedt twee verschillende varianten – één speciaal ontworpen voor geveltoepassingen en de andere voor parketexterieur.

Dankzij ons geavanceerde kliksysteem is montage nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. U bespaart kostbare tijd, zonder in te leveren op kwaliteit. Zeg maar vaarwel tegen tijdrovende schroeftechnieken en verwelkom een nieuwe era van efficiëntie.

Voordelen van het gebruik van ons kliksysteem:

  • Snelle montage
  • Onzichtbare bevestiging
  • Consistente tussenruimte
  • Strakke uitstraling
  • Eenvoudig in gebruik

Noir FIX-CLIP

Gevelbevestiging

De Noir® FIX-CLIP is een unieke oplossing die speciaal ontwikkeld is om de gevel snel en eenvoudig te monteren. Bij het monteren van houten gevels aan bijvoorbeeld een woning hebben we te maken met wet- en regelgeving waarin een brandclassificatie wordt voorgeschreven. De Noir® FIX-CLIP is getest in een end-use applicatie ( eindtoepassing ) en kan aantoonbaar voldoen aan brandklasse D waarmee het uniek is in de markt.

Hiermee sluit de Noir® FIX-CLIP volledig aan op de WKB die dit jaar operationeel geworden is. Hiermee kunnen wij u met gefundeerde producten ontzorgen. Gefabriceerd uit hoogwaardig verenstaal, biedt de FIX-CLIP een combinatie van kracht, esthetiek en brandveiligheid in één complete oplossing.

VDB-Clickwood

Parket exterieur

VDB-Clickwood zijn aluminium strips voorzien van een voorgemonteerde kunststof clips die toepasbaar zijn in combinatie met onze speciaal geprofileerde houtsoorten voor uw ‘Parket Exterieur’. Denk hierbij aan vlonders, schuttingen of andere buiten toepassingen. Met het VDB-Clickwood kunt u uw ‘Parket Exterieur’ snel en moeiteloos te monteren. VDB-Clickwood staat garant voor een prachtig en naadloos eindresultaat en dankzij de precieze plaatsing van de clips worden alle planken met een gelijkmatige tussenruimte bevestigd.

Na de installatie zijn er geen schroeven zichtbaar wat de duurzaamheid van bijvoorbeeld uw terras of schutting ten goede komt. Hierdoor zijn alleen de houten delen in het zicht en krijgt het de aandacht die het verdient.