Kleurmogelijkheden

Ontdek de exclusieve Noir® kleuren

Ontdek onze exclusieve Noir®-kleuren voor wie de natuurlijke vergrijzing van zijn gevel wil voorkomen. Onze kleurenpaletten voor behandeling van geveldelen omvatten zowel dekkende als semi-transparante beitsen. Of het nu gaat om loofhout- of naaldhoutvarianten, er zijn diverse uni-kleuren beschikbaar, bekend als de VD-kleuren. Onze toegepaste beits, een tweelaags systeem, kan worden gecombineerd met onze effectieve brandvertragers.

In aanvulling op onze gekleurde beitsen bieden we ook een voorvergrijzer aan (VD-02). Deze beits degradeert geleidelijk en zorgt voor een gelijkmatige vergrijzing van uw gevel.

Noirwood

Kleuren Thermisch Loofhout

*De kleuren op uw scherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren

Zwart
VD-01

Voorvergrijsd
VD-02

Taupe
VD-03

Lichtgrijs
VD-04

Groen
VD-05

Bruin
VD-06

Donkerbruin
VD-07

Antraciet
VD-08

Klik hieronder voor de verweringstesten van de Noir®-kleuren toegepast op Fraké Noir®. Hiermee krijgt u een indruk van de verkleuring over een periode van 5 maanden. *Let op, dit dient slechts als indicatie; de kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Bovendien kan de omgeving invloed hebben op het proces.

Noirwood

Kleuren Thermisch Naaldhout

Zwart
VD-01

Voorvergrijsd
VD-02

Taupe
VD-03

Lichtgrijs
VD-04

Groen
VD-05

Bruin
VD-06

Donkerbruin
VD-07

Antraciet
VD-08

Klik hieronder voor de verweringstesten van de Noir®-kleuren toegepast op Vuré Noir®. Hiermee krijgt u een indruk van de verkleuring over een periode van 5 maanden. *Let op, dit dient slechts als indicatie; de kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Bovendien kan de omgeving invloed hebben op het proces.

Vuré Noir® onderscheidt zich door zijn standaard geborstelde zichtzijde, waardoor extra kleurmogelijkheden ontstaan. De VDP-kleuren hebben een diepere ondertoon die het geborstelde oppervlak extra accentueert. Dit systeem verschilt van de VD-kleuren en vereist een derde laag voor volledige afwerking. De VDP-kleuren zijn geïnspireerd op aardetinten en dragen toepasselijke namen zoals ‘bos’, ‘zand’, ‘klei’ en ‘lava’. Deze kleuren kunnen worden toegepast op de gesloten geveldelen van Vuré Noir®, waardoor een brandklasse D-s2,do kan worden gedeclareerd volgens de NEN14915-norm.

Lava
VDP-01

Zand
VDP-02

Bos
VDP-03

Klei
VDP-04