Fraké gevelbekleding

Welkom bij Noirwood, uw partner in hoogwaardige Fraké gevelbekleding. Wij leveren duurzame en esthetisch verantwoorde oplossingen die de uitstraling en prestaties van gebouwen verbeteren. Ontdek waarom Frakéhout de ideale keuze is voor uw project. Wij bieden thermisch gemodificeerd Fraké aan onder ons merk Fraké Noir. 

Fraké is van nature afkomstig uit West-Afrika en staat bekend om zijn uitzonderlijke weerstand tegen schimmels en insecten. Het hout ondergaat een thermisch modificatieproces, wat deze natuurlijke eigenschappen verder versterkt. Dit maakt onze Fraké Noir gevelbekleding een duurzame keuze voor buitentoepassingen. Onze Fraké gevelbekleding is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en is 100% FSC-gecertificeerd(FSC-C009995). Met een 100% FSC-certificering garanderen wij niet alleen hoogwaardige houtproducten, maar dragen we ook bij aan het behoud van bossen wereldwijd.

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor Fraké gevelbekleding die voldoen aan uw specifieke eisen en ontwerpvoorkeuren. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden door het selectieproces en ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

Termisch Gemodificeerd Fraké is veelzijdig en kan worden toegepast in diverse architectonische stijlen. Het is ideaal voor zowel residentiële als commerciële projecten, waaronder:

  • Woningen: Voeg een natuurlijk element toe aan uw huis met prachtige gevelbekleding.
  • Kantoren: Creëer een professionele en stijlvolle uitstraling voor uw bedrijfspand.
  • Winkels en restaurants: Trek de aandacht met een unieke gevel die klasse uitstraalt.

Waarom kiezen voor Thermisch Gemodificeerd Fraké?

  • Duurzaamheid: Verhoog de levensduur van uw gevel en verminder de noodzaak van frequente vervangingen.
  • Esthetiek: Voeg warmte en karakter toe aan uw gebouw met de natuurlijke schoonheid van Thermisch Gemodificeerd Fraké.
  • Milieuvriendelijkheid: Maak een bewuste keuze voor een houtsoort die minder impact heeft op het milieu.
  • Stabiliteit: Geniet van een stabiele gevel die bestand is tegen de grillen van het weer.