Vuren gevelbekleding

Bent u op zoek naar een unieke, duurzame en stijlvolle oplossing voor uw gevelbekleding? Ontdek dan de voordelen van thermisch gemodificeerd vuren. Wij bieden hoogwaardige gevelbekleding die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook langdurig bestand is tegen de elementen. Wij bieden thermisch gemodificeerd Vuren aan onder ons merk Vuré Noir®.

Ons Vuré Noir® komt voort uit vurenhout dat afkomstig is uit Finland. De zichtvlakken worden geborsteld wat zorgt voor een reliëf. Het vurenhout kenmerkt zich door de aanwezigheid van knoesten, deze geven uw gevel een stoere en geleefde uitstraling. 

Door het thermisch modificeren krijgt het hout een warme bruine kleurstelling en krijgt het een hoge natuurlijke duurzaamheidsklasse. 

Thermische modificatie is een geavanceerde behandelingstechniek die het vuren hout transformeert tot een duurzaam en stabiel materiaal. Door het hout te verhitten tot hoge temperaturen in een zuurstofarme omgeving, worden de eigenschappen van het vuren positief beïnvloed. Dit resulteert in een verminderde gevoeligheid voor vocht, een verhoogde duurzaamheid en een prachtige, warme kleur.